Teksti suurus:
A A A

Pärnumaa maleva pealiku pühadetervitus

24.12.2018
Kätte on jõudnud jõuluaeg ja aasta 2018 on peagi lõppemas. Värske pealikuna on mul hea meel veeta need pühad ühes Pärnumaa malevaga – ootan uut aastat huviga.
Loodan aastal 2019 kohtuda paljude uute kaitseliitlastega. Olen pealik, kes kuulab ära kõik mõtted ja võimalusel ka arvestan nendega. Ilma vabatahtlike kaitseliitlasteta ei oleks mind siia vaja. Malevapealikuna on minu eesmärk hoida väljaõppe head taset ja mitmekesisust, et iga maleva kaitseliitlane saaks areneda ja võtta vastu uusi väljakutseid.
 
Kodune tugi kindlustab kaitseliitlase tagala. Ma tänan kõiki peresid, kes julgustavad oma lähedasi Kaitseliidu tegemistes osalema. Teie panus on suur ja kindlasti mitte alati lihtne, ma hindan seda kõrgelt. Teie olete need kelle nimel me anname oma panuse Eesti riigikaitsesse.

Soovin kaunist pühadeaega ka kõigile pärnumaalastele. Aitäh kõigile, kes on oma maadele lubanud kaitseliitlased ja meid toetanud. Sellega olete andnud oma panuse Eesti riigikaitse parendamisesse. Mul on hea meel, et meie inimesed mõistavad Kaitseliidu olulisust ja toetavad Pärnumaa maleva tegemisi.
 
Kaitseliidu Pärnumaa maleval on palju häid partnereid, kellega koos hoiame Eesti tugeva ja turvalisena. Laiapindne riigikaitse ei koosne ainult sõjalisest kaitsest. Sõjaline kaitse vajab tsiviilsektori toetust, rahvusvahelist tegevust, siseturvalisuse tagamist ja elutähtsate teenuste toimepidavuse kindlustamist. Laiapindset riigikaitset saab edukalt rakendada üksnes koostöös ja teineteist toetades.


Kaunist jõuluaega ja edukat uut aastat!
Kolonelleitnant Rasmus Lippur
Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik