Teksti suurus:
A A A

Naiskodukaitse tähistab vanavanemate päeva

10.09.2015
Naiskodukaitse Pärnumaa ringkond korraldab esmaspäeval, 14. septembril Pärnus vanavanemate päeva puhul toreda ürituse, kuhu ootame meelt lahutama erinevas vanuses inimesi, eriti aga vanavanemaid koos lapselastega.
 
Raba tänava lasketiirus ja selle ümbrusesse rajavad Naiskodukaitse erialagrupid koos kaitseliitlaste, kodutütarde ja noorkotkastega mitmed tegevuspunktid, kus külalised saavad proovile panna oma osavust, täpsust ja nutikust, samas ka ise õppides. Aimu saab Naiskodukaitse tegevusest üldisemalt, aga ka meditsiini-, toitlustus-, spordi- ja staabiassistentide tööst. Avatud on lasketiir, kus instruktori käe all saab õhupüssist märki lasta.

Lisaks sellele on kohal meditsiinitarvetefirma B.Braun Medical esindaja, kes tutvustab kohapeal tänapäevase koduapteegi haavahooldusvahendeid. Pärast tegevuspunktide külastamist, saab maitsta kosutavat sõdurisuppi.  Vanavanemate päeval osalemine on tasuta.

Vanavanemate päeva tähistamine, toimub esmaspäeval, 14. septembril kl 16-18 Kaitseliidu Pärnumaa maleva Raba lasketiirus (Raba 1 a) ja selle ümbruses.